Gerçək İslama dəvət
4 posters
2 səhifə (Cəmi 5 səhifə)
2 səhifə (Cəmi 5 səhifə) • 1, 2, 3, 4, 5
Geri: Gerçək İslama dəvət
13---(43).Deyirlər o kəslər ki, kafirdirlər: «Sən mürsəl deyilsən!» De: «Kafidir Allahın şahidliyi mənimlə sizin aranızda və o kəsin ki, onun yanında kitabdan elm var!»
Hacı Kazım Ibrahimoğlu- İsmarıc sayı : 264
Şəhər/ölkə : Bekke
36---(2).And olsun Qur’anına Həkimin! (3).Həqiqətən, sən mürsəllərdənsən! (4).Üzərindəsən yolun düzünün. (5).Endirdi Əziz, Rəhim, (6) nəzərinə çatdırmaq üçün o qoumun ki, nəzərinə çatdırılmayıb onların atalarının və onlar qafildirlər. (7).Əlbəttə, haqq oldu söz üzərində əksəriyyətinin və onlar isə inanmırlar.
39--(38).Əgər sən onlardan sual etsən: «Kim xəlq edib səmaları və ərzi?» Deyərlər: «Allah!» De: «Ə, gördünüzmü nə ki, Allahdan başqa çağırırsınız, əgər iradə etsə Allah mənə bir zərər yetirsin, onlar Onun zərərindən mənə şəfa edə bilərlərmi? Ya iradə etsə Öz rəhmətindən versin mənə, onlar Onun rəhmətinin qarşısını ala bilərlərmi?» De: «Hesabı Allahın üzərimdə mənim kifayətdir. Təvəkkül edənlər Ona təvəkkül edirlər!»
6--!» (159).Həqiqətən, sən o kəslərdən deyilsən ki, dinlərini firqələrə bölüb və oldular şiələr. Onların işi Allaha qalıbdır. Sonra xəbər verəcək onlara nə ilə ki, oldular fəaliyyətlilər.
22--(73).Ay insanlar! Bir məsəl vurulur ki, onu eşidin. Həqiqətən, o kəsləri ki, Allahın əvəzinə çağırırsınız, xəlq edə bilməzlər bir milçəyi, əgər onun üçün onlar cəm olsalar da. Və əgər milçək bir şey qoparıb apa۽ onlardan, onu geri ala bilməzlər ondan. Tələb edən də zəifdir və tələb olunan da!
Kazim, bu ayələr ALlahın sonuncu peyğəmbərimizə (s.a.s) nazil etdiyi mübarək Qurandan sizin baş ayaq tərcümə etdiyiniz ayələrdi. Mən isə səndən sənə "nazil olan" kitabı istəmişdim. )
O yekə-yekə danışmağın nə idi, indi bu hərəkətin nədi ? )
1.Sənin rəsul olmağına bircə dənə də olsun dəlilin yoxdu )
2. Quran ayələrindəki "rəsul" sözünü nahaq yerə özünüzə aid etməyiniz mənasızdı. Halbuki, Qurandakı "eşşək" sözü sizə aiddir )
3. Bəs sən deyirdin Muhəmmədin (s.a.s) göstərdiyi möcüzəni göstərməyə hazırsan , bəs niyə göstərməkdə acizsən ? )
2. Quran ayələrindəki "rəsul" sözünü nahaq yerə özünüzə aid etməyiniz mənasızdı. Halbuki, Qurandakı "eşşək" sözü sizə aiddir )
3. Bəs sən deyirdin Muhəmmədin (s.a.s) göstərdiyi möcüzəni göstərməyə hazırsan , bəs niyə göstərməkdə acizsən ? )
N_ن_N- İsmarıc sayı : 375
N_ن_N yazıb:Kazim, bu ayələr ALlahın sonuncu peyğəmbərimizə (s.a.s) nazil etdiyi mübarək Qurandan sizin baş ayaq tərcümə etdiyiniz ayələrdi. Mən isə səndən sənə "nazil olan" kitabı istəmişdim. )
25--(63).Və bəndələri Rəhmanın o kəslərdir ki, ərz üzərində təvazökar halda gəzirlər. Və onda ki, xitab edir onlara cahillər, deyirlər: «Salam!». (64).Və o kəslər ki, gecəni Rəbləri üçün səcdə və qiyamla keçirdirlər.
sənə Quran ayələrini yazan kəsə eşşək deyirsən...
sənə cavabım ayədəki "salam"-dır.
Salam.
Hacı Kazım Ibrahimoğlu yazıb:N_ن_N yazıb:Kazim, bu ayələr ALlahın sonuncu
25--(63).Və bəndələri Rəhmanın o kəslərdir ki, ərz üzərində təvazökar halda gəzirlər. Və onda ki, xitab edir onlara cahillər, deyirlər: «Salam!». (64).Və o kəslər ki, gecəni Rəbləri üçün səcdə və qiyamla keçirdirlər.
Salam.
Bismilləh )
Kazım, sizin artistliyinizin həddi-hüdudu yoxdur. )
1. Əvvəla, yenə də xatırladıram ki, sən yekə-yekə danışıb böyük bir qələt eləyib dedin ki, "Muhəmmədin (s.a.s) sənə göstərdiyi möcüzəni sənə göstərməyə hazıram". Amma, dediyin sözü yerinə yetirə bilmədin. Bilirdim kiç yerinə yetirə bilməyəcəksən. Çünki, sən yalançısan , rəsul deyilsən. Rəsul verdiyi vədi yerinə yetirər. Sən isə yerinə yetirə bilmədim. Yalandan yekə-yekə danışmağınız var.
2. Ayədə təvazökar halda gəzənlərdən söhbət gedir. Sən axı təvazökar deyilsən.
3. SİZİN etdiyiniz bu baş ayaq tərcüməyə diqqət edək. Əgər salamı cahillər deyirlərsə burda bir eyib yoxdu. Əgər təvazökarlar cahillərə deyirlərsə burda da bir eyib yoxdu. Çünki, salamı cahilə də deyərlər, alimə də .
4. Əgər biz cahiliksə , bu münasibət cahillərlə təvazökarlar arasındadı. ( ayədə nəzrədə tutulan məsələ )
Daha cahillərlə "eşşək"-lər arasında yox. Sən ayədəki "cahil" sözünü mənə aid eləsən də, "təvazökar" sözünü özünə aid edə bilməzsən. Çünki, sizə aid olan kəlmə Qurandan "eşşək" sözüdür.
5. Yazmısan :
"sənə Quran ayələrini yazan kəsə eşşək deyirsən..."
a ) sən yalan vəd verənsən, amma, onu yerinə yetirə bilməyən kimsəsən ki, səndən rəsul çıxmaz. Rəsul verdiyi vədə əməl eləsin gərək.
b ) sən başından yelə danışırsan, möcüzə göstərərəm deyirsən, göstərə bilmirsən.
c ) Bundan əlavə, bununla neçənci dəfədir ki, sən bizə iftira atırsan , gərək rəsul iftira atmasın.
SƏnin məntiqinlə götürsək sən də Quran ayələri yazan kimsələrə müşrik deyirsən ) Çünki, mən Quran ayələri yazıram və sən mənə müşrik deyirsən...Və yenə də sənin məntiqinlə götürsək sən özün özünə də müşrik deyirsən. Çünki, quran ayələri yazırsan )
Bundan əlavə, sənin bu sözün iftiradır. Çünki, mən Quran ayələri yazana yox, Allahın Quranda "eşşək" adlandırdığı kimsələrə - ki, siz də onlardansız - eşşək deyirəm .
6. Cahil olmaq eyib deyil. Cahilin öyrənmək ehtimalı var. ) AMma, eşşək ki, oldun fərqi yoxdur sənin üçün . Ha dalına min, ha dalıva mindir )
7. Kazım, yenə də tutduğum iradları cavablandırmamısan və verdiyim suallar cavabsız qalıb. Ay Kazım, əgər bir şeyi ki, edə bilməyəkdin niyə görə yekə -yekə danışıb dedin ki, edərəm ? )
N_ن_N yazıb:Hacı Kazım Ibrahimoğlu yazıb:N_ن_N yazıb:Kazim, bu ayələr ALlahın sonuncu
Salam.
Bismilləh )
Kazım, sizin artistliyinizin həddi-hüdudu yoxdur. )
1. Əvvəla, yenə də xatırladıram ki, sən yekə-yekə danışıb böyük bir qələt eləyib dedin ki, "Muhəmmədin (s.a.s) sənə göstərdiyi möcüzəni sənə göstərməyə hazıram". Amma, dediyin sözü yerinə yetirə bilmədin. Bilirdim kiç yerinə yetirə bilməyəcəksən. Çünki, sən yalançısan , rəsul deyilsən. Rəsul verdiyi vədi yerinə yetirər. Sən isə yerinə yetirə bilmədim. Yalandan yekə-yekə danışmağınız var.
2. Ayədə təvazökar halda gəzənlərdən söhbət gedir. Sən axı təvazökar deyilsən.
3. SİZİN etdiyiniz bu baş ayaq tərcüməyə diqqət edək. Əgər salamı cahillər deyirlərsə burda bir eyib yoxdu. Əgər təvazökarlar cahillərə deyirlərsə burda da bir eyib yoxdu. Çünki, salamı cahilə də deyərlər, alimə də .
4. Əgər biz cahiliksə , bu münasibət cahillərlə təvazökarlar arasındadı. ( ayədə nəzrədə tutulan məsələ )
Daha cahillərlə "eşşək"-lər arasında yox. Sən ayədəki "cahil" sözünü mənə aid eləsən də, "təvazökar" sözünü özünə aid edə bilməzsən. Çünki, sizə aid olan kəlmə Qurandan "eşşək" sözüdür.
5. Yazmısan :"sənə Quran ayələrini yazan kəsə eşşək deyirsən..."
a ) sən yalan vəd verənsən, amma, onu yerinə yetirə bilməyən kimsəsən ki, səndən rəsul çıxmaz. Rəsul verdiyi vədə əməl eləsin gərək.
b ) sən başından yelə danışırsan, möcüzə göstərərəm deyirsən, göstərə bilmirsən.
c ) Bundan əlavə, bununla neçənci dəfədir ki, sən bizə iftira atırsan , gərək rəsul iftira atmasın.
SƏnin məntiqinlə götürsək sən də Quran ayələri yazan kimsələrə müşrik deyirsən ) Çünki, mən Quran ayələri yazıram və sən mənə müşrik deyirsən...Və yenə də sənin məntiqinlə götürsək sən özün özünə də müşrik deyirsən. Çünki, quran ayələri yazırsan )
Bundan əlavə, sənin bu sözün iftiradır. Çünki, mən Quran ayələri yazana yox, Allahın Quranda "eşşək" adlandırdığı kimsələrə - ki, siz də onlardansız - eşşək deyirəm .
6. Cahil olmaq eyib deyil. Cahilin öyrənmək ehtimalı var. ) AMma, eşşək ki, oldun fərqi yoxdur sənin üçün . Ha dalına min, ha dalıva mindir )
7. Kazım, yenə də tutduğum iradları cavablandırmamısan və verdiyim suallar cavabsız qalıb. Ay Kazım, əgər bir şeyi ki, edə bilməyəkdin niyə görə yekə -yekə danışıb dedin ki, edərəm ? )
Ay uşaq,məni təqvadan çıxartma,qorx Allahdan.
Mənim əvvəlim cahil olub.Sən mənimlə baş edə bilməzsən.Ağıllı ol.Mən sənin kimi komputer arxasından "xod"gedənləri yaxşı tanıyıram.
Tərbiyəli ol.Mən AMAY-ın 2-ci mərtəbəsində otururam.Cəsarətin çatsa gəlib eşşək sözünü üzümə deyərsən....
Muhəmməd ə.s sənə möcüzə göstərməyib-yalançı olma.Özünü görmədiyin kəsin möcüzəsini necə....nə isə.
Allah qədər inandığın iran mollarının iç üzünə bax istərsən:
http://nabard2000.blogspot.com/2010/06/blog-post_25.html
[quote="Hacı Kazım Ibrahimoğlu"][quote="N_ن_N"][quote="Hacı Kazım Ibrahimoğlu"]
1. Kazım, mən sənin çox səviyyəsizliyini görmüşdüm. Amma, bu qədər düşməyini görməmişdim )
Ölmədik bu günü də gördük.
2. Sən bizə uşaq deyirsən,amma, əqli cəhətdən həddi-buluğa çatmamısan ) Zatən, çatmadığın üçün özünə rəsul deyirsən )
3. Əgər sən yaşca səndən kiçik olduğumuza görə bizə uşaq deyirsənsə, sən bunu yaşla ölçmə, səviyyə ilə ölç. Səviyyə ilə ölçsək sənin böyüyün Ələsgər bizim kiçiyimizdi o ki, qaldı sən )
4. Sən məndən xahiş edirsən ki, səni təqvadan çıxartmayım ya yalvarırsan ? )
5. Ümumiyyətlə sən necə rəsulsan ki, biz səni təqvadan çıxarda bilək ? )
6. Zatən allahdan qorxduğum üçün sizin əqidənizdə deyiləm , əksinə, sizin əqidənizin iç üzünü aşkarlayıram və sən haqqı həzm eləyə bilmirsən )
Sənün guya indün nədi ki ? ) Elə indin də cahildir və əgər tövbə etməsən cahil kimi də tələf olub gedəcəksən )
Nİyə ? Kimlər dayanıb ki, arxanda ? ))
Belə də ki, sənin arxanda kim dayanır dayansın bizim arxamızda Allah dayanır inşaAllah.
Bunu bir məsləhət kimi qəbul edərdim. Amma, əgər özün ağıllı olsaydın )
))) Səviyyən yoxdu Kazım )
1. Əvvəla, biz burda dava -dalaş eləmirik ki, mən kompyuter arxasından "xod" gedim ))
2. İKincisi, xod gedib nə edirəm ki ? )) Məgər mən sənin kimi başımdan böyük danışıb sənə hədə qorxu gəlirəm ? ) Yox. Mən sadəcə Allahın sənin barəndəki hökmü bəyan edirəm. Bu da sənin nəfsinə ağır gəlir. )
3. Hələ ki, bu tərzdə sən danışıb sən "xod" gedirsən mən yox Kazım ))
Bunu da məsləhət kimi qəbul edərdim. Amma, özün tərbiyəli olsaydın )
Mənə maraqlı deyil sən Amayın neçənsi mərtəbəsində oturursan, neçənci mərtəbəsində uzanırsan )
1. Əvvəla, sən ÇAĞIRILAN YERƏ GETMƏMƏYİ cəsarətsizlik hesab edirsənsə, öz yerinə çağırmazdın. "YERİN HARDADI DE GƏLİRƏM" deyərdin )
2. AMAY-in ikinci mərtəbəsi... dəqiq ünvan deyil )
3. Sən rəsul olsaydın ən azından məni mubahiləyə dəvət edərdin )) Özü də neytral bir əraziyə ...AMAY-ın ikinci mərtəbəsinə yox )) Özün də ƏSHABINLA gəlməyəsən gərək ki, qarşı tərəf sizi görüb qorxmasın )
Çünki, peyğəmbərlər mubahilə edərkən belə metoddan istifadə etmirlər. SƏnin isə bu qədər cəsarətli olmağına inanmıram ))
4. Sənin haqqında hökmü demək üçün illah da gəlib üzünə deməyə ehtiyac yoxdu. MÖMİNLƏR ÜÇÜN KAFİRLƏR TƏRƏFİNDƏN təhlükə hiss olunanda kafirlərlə üz-bəüz gəlmək istəməməkləri də cəsarətsizlik yox, Allahın şəriətidi. Bilfiil, peyğəmbər (s.a.s) özü də bu şəri hökmdən istifadə edib. Odur ki, SƏNİNLƏ GÖRÜŞMƏYİ RƏDD ETSƏYDİM DƏ sən bunu cəsarətsizlik hesab edə bilməzdin )
5. SƏn özündə cəsarət hiss eləsən xəbər eləyərsən yer deyərəm gələrsən ona. Görüm onda dilin qədər dilçəyin də varmı ? )
Özündən razı razı danışma Kazım )
Muhəmməd (s.a.s) sənə möcüzə göstərməyib deməklə yalanı sən danışırsan mən yox )
Sənin bu hiyləgərliyini bildiyim üçün qabaqcadan bütün yollarını bağlamışam Kazım ) Yalandan burda çabalama tora düşmüş balıq kimi )
1. Əvvəla, mən sənə dedim ki, Muhəmmədin möcüzəsi Qurandı ki, bu möcüzə öz təsirini itirməyib. Özünü görməyənlər də möcüzəsini təsdiq edirlər )
2. Muhəmməd möcüzəni öz dövrünün insanlarına göstərib ki, biri də Qurandı . Sən öz dövrünün insanlarına bu cür bir möcüzə göstərə bilərsənmi ? )
Halbuki, Quranın peyğəmbərə (s.a.s) nazil olması da, Quranın möcüzə olması da qətidir )
Onun (s.a.s) hal-hazırda qeybdə olması , özü qeybdə olduğu halda möcüzəsini bizə göstərməsi təbiidir və bunun üçün ÖZÜNÜ ŞƏXSƏN GÖRMƏYƏ EHTİYAC YOXDUR.
Ona qalsa sən Allahın özünü də görməmisən, amma, möcüzələrini təsdiq edirsən )
3. MÖCÜZƏDƏN MƏQSƏD qəti şəkildə iman gətirilməsini təmin etməkdir. ŞƏXSƏN GÖRMƏK və s. bu qəbildən şeylər muhim deyil. Sən də bu şəkildə möcüzə göstər görək ) Sənin özündən də şəxsən görməyək. Sənə "nazil" olan kitabı burda yerləşdir oxuyaq )
4. Sən də Muhəmməd (s.a.s) kimi bir kitab yaz , gələcək nəsillər onu oxusun və aradan getməyən möcüzəni muşahidə etsinlər. )
5. Sən yekəxanalıq edib "göstərməyə hazıram" deyərkən məqsədin hiyləgərlik edib söz oyunu oynamaqdırsa, o başqa. SƏnin bu söz oyunun İMKANSIZ bir şərt qarşılığında MÖCÜZƏ göstərməkdi ) Halbuki, rəsullarn möcüzə göstərərkən şərtləri olubsa da , o şərt qarşı tərəfin iman gətirməsindən ibarət olub. Daha İMKANSIZ şərtlə möcüzə göstərməyə "hazır olmaq" kimi söz oyunu oynamayıblar. Bu bilirsən nəyə bənzəyir? )
"QIRMIZI QAR YAĞANDA MÖCÜZƏ göstərərəm" )))
İMKANSIZ bir şərtlə nəyisə edəcəyini iddia etməyin özü də YEKƏ-YEKƏ DANIŞIB "EDƏRƏM" deməyivin əslində imkansız olduğunu sübut edir )))
1. Əvvəla, rəsul iftira atmaz. SƏnin isə bu hərəkətində bir neçə iftira var ) İNdi onları da qeyd edirəm )
2. "molla" sözü təhqiramiz söz deyil. Əgər elə düşünüb "İRAN MOLLALARI" yazmısansa, xatırladım ki, Azərbaycanın özündə də bir çox görkəmli şəxsiyyətlər də MƏHZ YÜKSƏK MƏQAMLARINA GÖRƏ "MOLLA" adlandırılıblar )
3. Yenə də iftira atmısan ki, guya mən kiməsə Allah qədər inanıram )
İnanmaqdan qəsdin iman gətirməkdirsə, yaradılmışlar içərisində ən üstün olanı Muhəmməddir (s.a.s) ..Amma, mən heç ona (s.a.s) da Allaha iman gətirdiyim kimi iman gətirməmişəm. Ona (s.a.s) sonuncu rəsul kimi iman gətirmişik )
Bu qədər ki, həyasızcasına iftira atırsan, bununla yanaşı necə rəsul olduğunu iddia edirsən ? )
4. Sən necə rəsulsan ki, oturub axmaq-axmaq video materiallara baxırsan Kazım ?
Deyək ki, cahillər baxır. Bəs sən rəsulsansa bu nə haldı səndə ?
5. Bir videonun farsca yerləşdirilməsi, hətta, bir videoda kimlərinsə farsca danışması, onların iranlı , xüsusən də, iranlı molla olmasının dəlili deyil )
6. Ümumiyyətlə bu videoda göstərilənlərin iranlı olması məlum deyil. AMma, ələsgərə də oxşatdım bir suyu ...Bilmək olmaz bəlkə elə Ələsgərlə sənsən ? Sən buyur isbat elə ki, o videodakılar Ələsgərlə sən deyilsən .
7. Sənə kim deyir ki, o molladı ? Uzun cəllabiyyə geyindiyinə görə deyirsən molladı ? ))
8. MOlladırsa, şiə alimidirsə, buyur adını, soyadını , ümumiyyətlə, özü haqqında ətraflı məlumat yerləşdir. Yerləşdirməsən yalançılığını və eşşəkliyini bir daha sübut etmiş olacaqsan .
9. Sən nə qədər həyasız adamsan ki, kökünü , mənşəyini bilmədiyin , özün kimi hansısa bir eşşəyin hazırladığı bir videonu götürüb BÜTÜN İRAN ALİMLƏRİNİ təhqir edirsən. )
10. Lap tutalım ki, bu hansısa İran mollasıdır. Halbuki, sən bunu da isbat edə bilmirsən və edə də bilməyəcəksən zatən ) Əgər iddia edirsənsə edə biləcəksən buyur. Əgər edə bilməsən, eşşəkliyini və kəzzəbliyini bir daha sübut edəcəksən )
11. Deyək ki, hansısa İran mollasıdı. Məsələn. Yolunu azıb , əxlaqsızlıq edib. Bir nəfərin əxlaqsızlığını bütün iranlıların din xadimlərinə aid etmək ən çoxu şərəfsizlik, ən azı tərbiyəsizlikdir )
12. Bütün bunlar da açıq-aşkar göstərir ki, Qurandakı "eşşək" sözü sizin haqqınızda nahaq yerə gəlməyib.
İNdi görürsən ki, yalançı, aferist, fırıldaqçı "rəsul"-san Kazım ? )
13. "Eşşək" sözü sənin üzünə deyildi ya deyilmədi...Bu sənin eşşək olman həqiqətini dəyişmir )
Ay uşaq,məni təqvadan çıxartma,qorx Allahdan.
1. Kazım, mən sənin çox səviyyəsizliyini görmüşdüm. Amma, bu qədər düşməyini görməmişdim )
Ölmədik bu günü də gördük.
2. Sən bizə uşaq deyirsən,amma, əqli cəhətdən həddi-buluğa çatmamısan ) Zatən, çatmadığın üçün özünə rəsul deyirsən )
3. Əgər sən yaşca səndən kiçik olduğumuza görə bizə uşaq deyirsənsə, sən bunu yaşla ölçmə, səviyyə ilə ölç. Səviyyə ilə ölçsək sənin böyüyün Ələsgər bizim kiçiyimizdi o ki, qaldı sən )
4. Sən məndən xahiş edirsən ki, səni təqvadan çıxartmayım ya yalvarırsan ? )
5. Ümumiyyətlə sən necə rəsulsan ki, biz səni təqvadan çıxarda bilək ? )
6. Zatən allahdan qorxduğum üçün sizin əqidənizdə deyiləm , əksinə, sizin əqidənizin iç üzünü aşkarlayıram və sən haqqı həzm eləyə bilmirsən )
Mənim əvvəlim cahil olub.
Sənün guya indün nədi ki ? ) Elə indin də cahildir və əgər tövbə etməsən cahil kimi də tələf olub gedəcəksən )
Sən mənimlə baş edə bilməzsən.
Nİyə ? Kimlər dayanıb ki, arxanda ? ))
Belə də ki, sənin arxanda kim dayanır dayansın bizim arxamızda Allah dayanır inşaAllah.
Ağıllı ol.
Bunu bir məsləhət kimi qəbul edərdim. Amma, əgər özün ağıllı olsaydın )
Mən sənin kimi komputer arxasından "xod"gedənləri yaxşı tanıyıram.
))) Səviyyən yoxdu Kazım )
1. Əvvəla, biz burda dava -dalaş eləmirik ki, mən kompyuter arxasından "xod" gedim ))
2. İKincisi, xod gedib nə edirəm ki ? )) Məgər mən sənin kimi başımdan böyük danışıb sənə hədə qorxu gəlirəm ? ) Yox. Mən sadəcə Allahın sənin barəndəki hökmü bəyan edirəm. Bu da sənin nəfsinə ağır gəlir. )
3. Hələ ki, bu tərzdə sən danışıb sən "xod" gedirsən mən yox Kazım ))
Tərbiyəli ol.
Bunu da məsləhət kimi qəbul edərdim. Amma, özün tərbiyəli olsaydın )
Mən AMAY-ın 2-ci mərtəbəsində otururam.
Mənə maraqlı deyil sən Amayın neçənsi mərtəbəsində oturursan, neçənci mərtəbəsində uzanırsan )
Cəsarətin çatsa gəlib eşşək sözünü üzümə deyərsən....
1. Əvvəla, sən ÇAĞIRILAN YERƏ GETMƏMƏYİ cəsarətsizlik hesab edirsənsə, öz yerinə çağırmazdın. "YERİN HARDADI DE GƏLİRƏM" deyərdin )
2. AMAY-in ikinci mərtəbəsi... dəqiq ünvan deyil )
3. Sən rəsul olsaydın ən azından məni mubahiləyə dəvət edərdin )) Özü də neytral bir əraziyə ...AMAY-ın ikinci mərtəbəsinə yox )) Özün də ƏSHABINLA gəlməyəsən gərək ki, qarşı tərəf sizi görüb qorxmasın )
Çünki, peyğəmbərlər mubahilə edərkən belə metoddan istifadə etmirlər. SƏnin isə bu qədər cəsarətli olmağına inanmıram ))
4. Sənin haqqında hökmü demək üçün illah da gəlib üzünə deməyə ehtiyac yoxdu. MÖMİNLƏR ÜÇÜN KAFİRLƏR TƏRƏFİNDƏN təhlükə hiss olunanda kafirlərlə üz-bəüz gəlmək istəməməkləri də cəsarətsizlik yox, Allahın şəriətidi. Bilfiil, peyğəmbər (s.a.s) özü də bu şəri hökmdən istifadə edib. Odur ki, SƏNİNLƏ GÖRÜŞMƏYİ RƏDD ETSƏYDİM DƏ sən bunu cəsarətsizlik hesab edə bilməzdin )
5. SƏn özündə cəsarət hiss eləsən xəbər eləyərsən yer deyərəm gələrsən ona. Görüm onda dilin qədər dilçəyin də varmı ? )
Özündən razı razı danışma Kazım )
Muhəmməd ə.s sənə möcüzə göstərməyib-yalançı olma.
Muhəmməd (s.a.s) sənə möcüzə göstərməyib deməklə yalanı sən danışırsan mən yox )
Özünü görmədiyin kəsin möcüzəsini necə....nə isə.
Sənin bu hiyləgərliyini bildiyim üçün qabaqcadan bütün yollarını bağlamışam Kazım ) Yalandan burda çabalama tora düşmüş balıq kimi )
1. Əvvəla, mən sənə dedim ki, Muhəmmədin möcüzəsi Qurandı ki, bu möcüzə öz təsirini itirməyib. Özünü görməyənlər də möcüzəsini təsdiq edirlər )
2. Muhəmməd möcüzəni öz dövrünün insanlarına göstərib ki, biri də Qurandı . Sən öz dövrünün insanlarına bu cür bir möcüzə göstərə bilərsənmi ? )
Halbuki, Quranın peyğəmbərə (s.a.s) nazil olması da, Quranın möcüzə olması da qətidir )
Onun (s.a.s) hal-hazırda qeybdə olması , özü qeybdə olduğu halda möcüzəsini bizə göstərməsi təbiidir və bunun üçün ÖZÜNÜ ŞƏXSƏN GÖRMƏYƏ EHTİYAC YOXDUR.
Ona qalsa sən Allahın özünü də görməmisən, amma, möcüzələrini təsdiq edirsən )
3. MÖCÜZƏDƏN MƏQSƏD qəti şəkildə iman gətirilməsini təmin etməkdir. ŞƏXSƏN GÖRMƏK və s. bu qəbildən şeylər muhim deyil. Sən də bu şəkildə möcüzə göstər görək ) Sənin özündən də şəxsən görməyək. Sənə "nazil" olan kitabı burda yerləşdir oxuyaq )
4. Sən də Muhəmməd (s.a.s) kimi bir kitab yaz , gələcək nəsillər onu oxusun və aradan getməyən möcüzəni muşahidə etsinlər. )
5. Sən yekəxanalıq edib "göstərməyə hazıram" deyərkən məqsədin hiyləgərlik edib söz oyunu oynamaqdırsa, o başqa. SƏnin bu söz oyunun İMKANSIZ bir şərt qarşılığında MÖCÜZƏ göstərməkdi ) Halbuki, rəsullarn möcüzə göstərərkən şərtləri olubsa da , o şərt qarşı tərəfin iman gətirməsindən ibarət olub. Daha İMKANSIZ şərtlə möcüzə göstərməyə "hazır olmaq" kimi söz oyunu oynamayıblar. Bu bilirsən nəyə bənzəyir? )
"QIRMIZI QAR YAĞANDA MÖCÜZƏ göstərərəm" )))
İMKANSIZ bir şərtlə nəyisə edəcəyini iddia etməyin özü də YEKƏ-YEKƏ DANIŞIB "EDƏRƏM" deməyivin əslində imkansız olduğunu sübut edir )))
Allah qədər inandığın iran mollarının iç üzünə bax istərsən:
1. Əvvəla, rəsul iftira atmaz. SƏnin isə bu hərəkətində bir neçə iftira var ) İNdi onları da qeyd edirəm )
2. "molla" sözü təhqiramiz söz deyil. Əgər elə düşünüb "İRAN MOLLALARI" yazmısansa, xatırladım ki, Azərbaycanın özündə də bir çox görkəmli şəxsiyyətlər də MƏHZ YÜKSƏK MƏQAMLARINA GÖRƏ "MOLLA" adlandırılıblar )
3. Yenə də iftira atmısan ki, guya mən kiməsə Allah qədər inanıram )
İnanmaqdan qəsdin iman gətirməkdirsə, yaradılmışlar içərisində ən üstün olanı Muhəmməddir (s.a.s) ..Amma, mən heç ona (s.a.s) da Allaha iman gətirdiyim kimi iman gətirməmişəm. Ona (s.a.s) sonuncu rəsul kimi iman gətirmişik )
Bu qədər ki, həyasızcasına iftira atırsan, bununla yanaşı necə rəsul olduğunu iddia edirsən ? )
4. Sən necə rəsulsan ki, oturub axmaq-axmaq video materiallara baxırsan Kazım ?
Deyək ki, cahillər baxır. Bəs sən rəsulsansa bu nə haldı səndə ?
5. Bir videonun farsca yerləşdirilməsi, hətta, bir videoda kimlərinsə farsca danışması, onların iranlı , xüsusən də, iranlı molla olmasının dəlili deyil )
6. Ümumiyyətlə bu videoda göstərilənlərin iranlı olması məlum deyil. AMma, ələsgərə də oxşatdım bir suyu ...Bilmək olmaz bəlkə elə Ələsgərlə sənsən ? Sən buyur isbat elə ki, o videodakılar Ələsgərlə sən deyilsən .
7. Sənə kim deyir ki, o molladı ? Uzun cəllabiyyə geyindiyinə görə deyirsən molladı ? ))
8. MOlladırsa, şiə alimidirsə, buyur adını, soyadını , ümumiyyətlə, özü haqqında ətraflı məlumat yerləşdir. Yerləşdirməsən yalançılığını və eşşəkliyini bir daha sübut etmiş olacaqsan .
9. Sən nə qədər həyasız adamsan ki, kökünü , mənşəyini bilmədiyin , özün kimi hansısa bir eşşəyin hazırladığı bir videonu götürüb BÜTÜN İRAN ALİMLƏRİNİ təhqir edirsən. )
10. Lap tutalım ki, bu hansısa İran mollasıdır. Halbuki, sən bunu da isbat edə bilmirsən və edə də bilməyəcəksən zatən ) Əgər iddia edirsənsə edə biləcəksən buyur. Əgər edə bilməsən, eşşəkliyini və kəzzəbliyini bir daha sübut edəcəksən )
11. Deyək ki, hansısa İran mollasıdı. Məsələn. Yolunu azıb , əxlaqsızlıq edib. Bir nəfərin əxlaqsızlığını bütün iranlıların din xadimlərinə aid etmək ən çoxu şərəfsizlik, ən azı tərbiyəsizlikdir )
12. Bütün bunlar da açıq-aşkar göstərir ki, Qurandakı "eşşək" sözü sizin haqqınızda nahaq yerə gəlməyib.
İNdi görürsən ki, yalançı, aferist, fırıldaqçı "rəsul"-san Kazım ? )
13. "Eşşək" sözü sənin üzünə deyildi ya deyilmədi...Bu sənin eşşək olman həqiqətini dəyişmir )
Ana SəhifəArxiv
27 dekabr 2012
14:21:47
Axtar
SİYASƏT SOSİAL İQTİSADİYYAT DÜNYA İDMAN QAFQAZ ŞOU SAĞLAMLIQ MƏDƏNİYYƏT
"Eurovision"da birincini geylər seçirEmin Ağalarov ailə şəkilini paylaşdı - FotoMüğənnimiz ərə gedir
İranlı molla məsciddə 16 yaşlı uşağa təcavüz etdi – VİDEO
12/05/2012 Oxunub: 79860 13:26
İranda homoseksualizim getdikcə artmaqdadır. Müsəlman ölkəsi olmasına baxmayaraq, bu ölkədə 10 mindən artıq homoseksual rəsmi qeydiyyatdan keçib. Ölkədə mütəmadi olaraq uşaqlara qarşı təcavüz halları qeydə alınır.
Bununla bağlı “Veteninfo.az”a maraqlı fakt daxil olub. Güneyli soydaşlarımızın redaksiyamıza göndərdiyi video çəkilişdə iranlı molla 16 yaşlı uşağa təcavüz edir. Hadisə İranın İsfahan vilayətinin Nəcəfabad şəhərindəki məsciddə baş verib. Aşağıda izləyəcəyiniz video görüntüdə azyaşlı uşağa təcavüz adən Hidayət Firuzbəxş adlı molla sol qıçının altına əmmaməsin qoyubdur və əynində isə mollalıq əbası var.
QEYD: Əziz oxucular, sizə təqdim etdiyimiz video naməlum səbəbdən "Youtube" saytından silinib. Bunu nəzərə alaraq, sözügedən videonu başqa bir saytdan izləmək imkanı yaradırıq. Aşağıdakı linkə daxil olaraq, videonu izləyə bilərsiniz:
http://nabard2000.blogspot.com/2010/06/blog-post_25.html
Hacı Kazım Ibrahimoğlu yazıb:
Ana SəhifəArxiv
27 dekabr 2012
14:21:47
Axtar
SİYASƏT SOSİAL İQTİSADİYYAT DÜNYA İDMAN QAFQAZ ŞOU SAĞLAMLIQ MƏDƏNİYYƏT
"Eurovision"da birincini geylər seçirEmin Ağalarov ailə şəkilini paylaşdı - FotoMüğənnimiz ərə gedir
İranlı molla məsciddə 16 yaşlı uşağa təcavüz etdi – VİDEO
12/05/2012 Oxunub: 79860 13:26
İranda homoseksualizim getdikcə artmaqdadır. Müsəlman ölkəsi olmasına baxmayaraq, bu ölkədə 10 mindən artıq homoseksual rəsmi qeydiyyatdan keçib. Ölkədə mütəmadi olaraq uşaqlara qarşı təcavüz halları qeydə alınır.
Bununla bağlı “Veteninfo.az”a maraqlı fakt daxil olub. Güneyli soydaşlarımızın redaksiyamıza göndərdiyi video çəkilişdə iranlı molla 16 yaşlı uşağa təcavüz edir. Hadisə İranın İsfahan vilayətinin Nəcəfabad şəhərindəki məsciddə baş verib. Aşağıda izləyəcəyiniz video görüntüdə azyaşlı uşağa təcavüz adən Hidayət Firuzbəxş adlı molla sol qıçının altına əmmaməsin qoyubdur və əynində isə mollalıq əbası var.
QEYD: Əziz oxucular, sizə təqdim etdiyimiz video naməlum səbəbdən "Youtube" saytından silinib. Bunu nəzərə alaraq, sözügedən videonu başqa bir saytdan izləmək imkanı yaradırıq. Aşağıdakı linkə daxil olaraq, videonu izləyə bilərsiniz:
1.Kazım, sən dəfələrlə İran əleyhində yalan , iftira dolu sözlər söyləmisən və biz də ALlahın izni ilə dəfələrlə sənin yalanlarını ifşa etmişik )
2. Sən dəfələrlə çalışmısan elə abu hava yaradasan ki, guya İranda nə varsa , nə baş verirsə bu hamıya aiddir )
Məsələn, əgər biri bir əxlaqsız bir iş görürsə bu bütün iranlılara, həm də dünyadakı bütün şiələrə aiddir ))
Sən bu cür variantlardan istifadə etməyə çalışmağınla dəfələrlə sübut eləmisən ki, Quranda sənin kimilər üçün nahaq yerə "eşşək" təbiri işlədilməyib )
3. Biz səbdən "ad , soyad yaz" , "haqqında ətraflı məlumatlar ver" sözünü sən ağzına gələn hansısa bir ad yazasan deyə demədik )) Bİz səndən həmin hadisə və şəxslər barədə ətraflı məlumat, dəlil irəli sürməyini istədik ) Sən isə dəqiqləşdirilməmiş məlumatları götürüb burda yerləşdirmisən. Bir daha sübut eləmisən ki, Qurana iman gətirməmisən.
Çünki, Quran buyurur :
Ey iman gətirənlər! Əgər bir fasiq sizə (pis) bir xəbər gətirsə, dərhal (onun doğruluğunu) yoxlayın, yoxsa bilmədən bir qövmə pislik edər, sonra da etdiyinizə peşman olarsınız!...
Təbi ki, sən iman gətirən olmadığın üçün araşdırmaq sənlik deyil )
Amma, biz müsəlmanlar iman gətirdiyimiz üçün , sən də nəinki fasiq, hətta, kafir olduğun üçün sənin gətirdiyin bu cəfəngə araşdırmamış inana bilmərik )
SƏn özün də bu məlumatı fasiq bir saytdan əldə eləmisən ki, onların da boş-boş sözlər yazmaqdan başqa heç bir dəlilləri yoxdur ) Kimdi bu firuzbəxş ? )) Farsdı, türkdü, ərəbdi , kürddü ? ) Sünnidi, şiədi ? ) həqiqətən də molladır, yoxsa hansısa aferistdir ki, bu geyimi geyinib din xadimlərinə iftira atır ? ) Sən bütün bunları bilirsən ? ) Halbuki, hazırki dövrdə belə şeylər mümkündür )
4. Lap deyək ki, bu elə hansısa molladır və həqiqətən də baş verib . Məsələn deyirəm. Halbuki, sən heç sübut edə bilmirsən və edə də bilməzsən ki, videodakı həqiqətən də din xadimi)) Dediyimiz kimi, fərz edək ki, bu həqiqətən də baş verib. Sən hansı insaf və ixtiyarla bunu bütün din xadimlərinin adına yazırsan ? )) BU da bu məsələdə ikinci sübutdur ki, sən iftiraçı və yalançısan )
5. Elə o saytda xəbəri yerləşdirənlər də elə sən səviyyədə və ağıldadılar )
Uzun sözün qısası.... Videonu yerləşdirən məchuldu. Xəbəri yayan ( dediyin sayt ) fasiqdi, xəbəri bizə çatdıran ( yəni ki, sən ) kafirdi ))
ODur ki, bu cür hallarda bu cür xəbərlərə etibar edilməz. Şəriətin bizdən tələb etdiyi də budur zatən )
6. Məsələnin maraqlı tərəfi bilirsən nədir Kazım ? ))
Əgər sən o sayta iman gətirmisənsə, nə deyirlərsə Allahdan nazil olan vəhy kimi etibar edirsənsə, Allah səni o saytın heytəyi ilə məşhur eləsin ))
AMma, maraqlı məqam budur ki, gör o sayt sizin haqqınızda nə yazıb ? ))))
http://veteninfo.az/videolar/7143.html
Onda sən gərək məsələni elə onların dedikləri kimi də qəbul edəsən ))
Bəli, onların dediyinə iman gətirib təsdiq etməlisən ki, bu geydirmə rəsul öz anasını təhqir edib )
Görürsən Kazım ? )
Sən istmisən ki, haqq əhlinə ixtira atasan ... AMma, hansı fasiqləri ki, bizim əleyhimizə şahid gətirmisən elə sənin əleyhində şəhadət verir )))
Allah buyurur :
Rəbbi onun duasını qəbul etdi və onların hiyləsini ondan uzaq etdi. Həqiqətən, O, Eşidəndir, Biləndir.
Əlhəmdulilləh )
Bütün bunlar bir daha sübut edir ki, Quranda sizin haqqınızda "eşşək" təbiri nahaq yerə işlənməyib . )
ALlah bu hiylənizi də boşa çıxartdı ...
Kazım, sən də dəfn mərasimini Hamlet kimi edirsən ? ) Siz rəsullar hamınız dəfni belə gerçəkləşdirirsiz ? )
Hə bir də molla molla deyirsən. Amma, öz aramızdı Hamlet də mollaya oxşayıraa ) Amma, Hamlet mollanın kəsilib atılan dırnağı da ola bilməz )
BU da sizin Hamletinizin öz anasını dəfn etməsi... Buyurun, baxın !
Hər halda burda yalan yoxdu. Hamleti tanıyırsız, yəqin bu videodakının da Hamlet olmasına şübhə eləməzsiz )
Hər halda burda yalan yoxdu. Hamleti tanıyırsız, yəqin bu videodakının da Hamlet olmasına şübhə eləməzsiz )
N_ن_N yazıb:BU da sizin Hamletinizin öz anasını dəfn etməsi... Buyurun, baxın !
Bəli,bu Allah rəsulu Hamlet ə.s-dır.
Hamlet ə.s anasını Allah deyən kimi dəfn edir.Sizin kimi Quranı ölülərə oxumur.
Rum--(52).Həqiqətən, sən eşitdirə bilməzsən ölülərə və eşitdirə bilməzsən karlara çağırışı, onda ki, idbarlı halda üz döndərirlər.
Hacı Kazım Ibrahimoğlu yazıb:
Bəli,bu Allah rəsulu Hamlet ə.s-dır.
Hamlet ə.s anasını Allah deyən kimi dəfn edir.Sizin kimi Quranı ölülərə oxumur.
Rum--(52).Həqiqətən, sən eşitdirə bilməzsən ölülərə və eşitdirə bilməzsən karlara çağırışı, onda ki, idbarlı halda üz döndərirlər.
1. Kazım, sən Muhəmmədin (s.a.s) möcüzəsini təkrarlaya bilmədin bu bir . Halbuki, iddia edirdin ki, eləyə bilərsən.
2. Bircə dənə dəlil gətirməmisən ki, siz rəsulsuz bu iki .
3. Xatəmun-nəbiyyin sözünü necə baa düşürsüz bunu mənə izah edə bilmədin bu üç.
4. "İRANLI MOLLALAR" başlığı altında atdığın iftiranı sübt edə bilmədin bu dörd.
Siyahini artırmaqda olar ki, bunlar sizin yalançı olduğunuzun isbatıdır.
5. Məhz bu məsələdir. Ümumiyyətlə bu məsələni ətraflı və ayrıca mövzu şəklində izah etmək lazımdır.
Sən özün də öz yaxınlarını bu şəkildə dəfn edirsən ? Sizin analarınız sizin əqidənizdə olmayıblarsa, müsəlman olublarsa və sizin bu sapıqlıqlarınıza etiraz ediblərsə müsəlmandılar və ehtiramları vacibdir.
Bu Hamletin anası da böyük ehtimalla müsəlman olub. Heyif o anadan ki, belə naxələf övlad dünyaya gətirib. "Burda nə var ki, burda nə var ki" deyə deyə qansız qansız hərəkətlər eləyir.
Sən razı olardın onun kimi bu şəkildə videoya çəkib dəfn etməyə ?
6. Sizin həyasızlığınızın həddi - hüdudu yoxdur. Əvvəla, Allahın ayələrini təhrif etməyin. Məgər Muhəmməd (s.a.s) ölüləri eşitdirməyə çalışırdı ki, ALlah onun üçün bu şəkildə ayə endirir ? Məgər surənin mövzusu budur ?
Ayəyə diqqət elə!
Şübhəsiz ki, sən (haqqa) çağırışı nə ölülərə bildirə bilərsən, nə də dönüb gedən karlara eşitdirə bilərsən!
Ayədən məqsəd haqqı inkar edən kafirlərdir ki, ALlah onları "ölü" və "kar" adlandırır.
Bəs sonrakı ayədə Allah nə buyurur ?
Sən korları da düşdükləri əyri yoldan qurtarıb düz yola gətirə bilməzsən. Sən (haqqı) yalnız ayələrimizə inananlara eşitdirə bilərsən. Məhz onlar müsəlmandırlar! (Allaha ürəkdən inanıb Ona can-başla itaət edərlər!)
İNdi sənə sual edirəm ...Məgər korlar hansı əyri yoldadırlar ? Yəni, kor olmaq zəlalətdə olmaq deməkdir ? ) Xeyr . Bu sözdən də məqsəd "kafirlər"-dir )
Elə sözümüzün isbatı da bu ayədədir.
"Sən (haqqı) yalnız ayələrimizə inananlara eşitdirə bilərsən.Məhz onlar müsəlmandırlar! "...
Demək, "eşitdirilə bilənlərdən" məqsəd müsəlmanlar olduğu kimi, "eşitdiriləməyənlərdən" , yəni, ölülərdən də məqsəd kafirlərdi ....
Bəli. Bunu da peyğəmbər yox, Allah özü edir. Yəni, "eşitdirən", hidayət edən Allahdır )
7. Lap deyək ki, məqsəd elə bizim bildiyimiz ölülərdi. Biz ki, Quran oxuyuruq, Allah ki, buyurur sən onları eşitdirə bilməzsən" bu Quranı oxumağa qoyulan qadağa deyil. Burdan belə bir şeyə qadağa qoyulmasını yalnız Quranda "eşşək" təbiri işlədilən kimsələr iddia edə bilər.
Məgər, "ölülərdən" məqsədin kafirlər olduğu zaman , ALlah "sən eşitdirə bilməzsən" dediyi zaman "kafirlərə təbliğ etmə" , yəni, "eşitdirməyə çalışma" qadağasını qoydu ? ) Xeyr. Sadəcə, bunu özünün edə biləcəyini anladır.
Həmçinin "ölülər" sözündən məqsədin biz nəəzərrdə tutduğumuz ölülər olduğnu anlasaq da, "eşitdirə bilməzsən" sözü Quran oxumağa qadağa deyil. Çünki, nəzərdə tutulan budur ki, "sən eşitdirə bilməzsən, eşitdirən Allahdır" )
Yoxsa, Quranda heç bir yerdə yazılmayıb ki, RUHU BƏDƏNİNDƏN ÇIXMAQLA HAQQINDA ÖLMƏ PROSES GERÇƏKLƏŞƏN KMSƏLƏRİN EŞİTMƏSİ İMKANSIZDIR ) Əgər belə bir ayə varsa buyur )
8. Biz heç ondan da danışmırıq ki, hamlet niyə Quran oxumadı və s.
Əgər Hamlet Allahın buyuruğu üzrə gedirsə, Quranda harda yazılıb ki, "salafana büküb ağzını skoçla möhkəm bağlamaq "lazımdı? Özü də bərk bərk tapşırır : Möhkəm bağla! Möhkəm bağla! Nəyə lazımdı bu möhkəm bağalamaq ? )
Bax, bizə bunlar lazımdı. Yoxsa, Hamlet niyə Quran oxumadı, niyə oxudu bizə maraqlı deyil.
Hər bir halda, Hamletin QURAN OXUMAIN QADAĞAN OLMASI barede Qurandan bircə dənə də olsun dəlili yoxdur. Varsa, buyurun göstərin!
35--22. Dirilərlə ölülər də eyni deyillər. Şübhəsiz ki, Allah istədiyinə haqqı eşitdirir. Sən isə qəbirlərdə olanlara eşitdirə bilməzsən.
13--7. Kafir olanlar deyirlər: "Niyə ona Rəbbindən bir möcüzə endirilməyib?" Sən ancaq xəbərdar edənsən. Hər qövmün bir yolgöstərəni vardır.
Hacı Kazım Ibrahimoğlu yazıb:35--22. Dirilərlə ölülər də eyni deyillər. Şübhəsiz ki, Allah istədiyinə haqqı eşitdirir. Sən isə qəbirlərdə olanlara eşitdirə bilməzsən.
Bu Məsələni yuxarıda izah etdik. Sən onlara eşitdirə bilməzsən. Eşitdirən Allahdır.
Sən Kafirləri hidayət edə bilməzsən. Hidayət edən Allahdır.
Burda "ölülər" sözündən məqsəd "kafirlər" , "eşitdirmək" sözündən məqsəd isə "qəbul elətdirmək"-dir.
Hər bir halda. ... Peyğəmbər ölülərə eşitdirə bilməz, eşitdirən Allahdır.
Yəni, "ölülər eşitməz" deyilmir, "sən eşitdirə bilməzsən" deyir.
Hacı Kazım Ibrahimoğlu yazıb:13--7. Kafir olanlar deyirlər: "Niyə ona Rəbbindən bir möcüzə endirilməyib?" Sən ancaq xəbərdar edənsən. Hər qövmün bir yolgöstərəni vardır.
Bu sözü kafir olanlar , ALlahın rəsulu haqqında deyirlər. Bəli. Kafir olanların Allahın rəsulu haqqında belə bir söz deməsi caiz deyil və Allah bunu qınayır.
Biz isə kafir olanlar deyilik, müsəlman olanlarıq. Sizə isə Qurandan Allahın "rəsul" sözü yox, "eşşək" sözü şamil olunur.
Deməli, kafirlərin rəsuldan möcüzə istəməsi caiz deyildir. Amma, buna rəğmən Allah rəsulunu kafirlər qarşısında dəlilsiz qoymur.
Amma, möminlərin kafirlərdən, Quran təbirincə desək "eşşək"-lərdən möcüzə göstərməklərini istəmək mənasız olsa da caizdir. )
Deməli, Allah Quranda kafirin rəsuldan möcüzə istəməsini qınayıb, möminin özünü rəsul hesab edən yalançıdan möcüzə istəməsini qıyanayıb )
Əgər qınayıbsa, buyur Qurandan dəlil gətir ki, mömin , yalandan özünü rəsul kimi qələmə verən kimsədən möcüzə istəyə bilməz. )
2. Orda Kafirlərin müraciət etdiyi kimsə Muhəmməddir (s.a.s) . Bəli, Allah kafirlərin Muhəmməddən möcüzə istəməsini qıyanıb. Amma, ALlah möminlərin "kakoy nibud" Kazımdan möcüzə istəməsini qınamayıb. Əgər qınayıbsa, buyur Qurandan dəlil gətir )
3. BU artıq məşhur məsələdir ki, siz - ALlahın Quranda "eşşək" adlandırdığı kimsələr - çıxılmaz vəziyyətdə qalanda Quran ayələrinə sığınırsız və ayələrin məzmunu öz xeyrinizə təhrif etməyə çalışırsız. )
Halbuki, sizin işiniz Quran ayələrinə sığınan, amma, əslində sapıq bir tayfa olan xəvaricin işindən başqa bir şey deyildir )
Yaxud, sizin işiniz zahirən özünü Qurana itaət edən , Quran səhifələrini nizələrə keçirib Quran əhlinə qarşı savaşan "Muaviyəroidlərin" işi kimidir )
Xülasə... Qurandan gətirdiyin ayələrin heç biri sizin haqqınızda deyildir və biz bunu ətraflı şəkildə isbat etdik )
TƏləb etdiyimiz məsələləri isə yenə sübut və isbat edə bilmirsiz ) Əvvəla, başından yekə danışıb Muhəmmədin (s.a.s) gətirdiyi möcüzəni gətirərəm deyib eləyə bilmədin. Edə də bilməzdin . Çünki, sən yalançısan.
2. Sən izah eləmədin ki, "Xatəmun-nəbiyyin" sözündən nə başa düşürsüz. Çünki, bilirsən ki, bu məsələdə mənimlə müzakirəyə girişsən, sizin sapıq əqidənizin batilliyi ifşa olunacaq.
3. Mən sənə sual verdim ki, sən də öz yaxınlarını Hamlet kimi dəfn edib videoya çəkib hamıya göstərərdinmi ?
Hamlet demişkən, "burda nə var ki" , ya hə de , ya da yox da .... )
4. SƏn növbəti dəfə zahirən İran əleyhinə , əslində isə şiələrə qarşı yalan və iftira atmasğa çalışdın. Amma, biz sənə sübut elədik ki, bu yalan və iftiradan başqa bir şey deyildir ) Bundan əlavə, elə sənin verdiyin öz mənbən ilə sənə açıq aşkar bir xəbər təqdim etdik ki, orda "Hamletin anasını təhqir etməsindən" danışırdı )
YƏni, sən o mənbəyə inanırsansa ,gərək bu məsələni də məhz bu şəkildə qəbul edəsən )
Əlhəmdulilləh, sənin bizim əleyhimizə DƏLİL hesab elədiyin bir şey əslində sənin öz əleyhinə işlədi və bu səndə sillə effekti yaratdı )
Sən bilmirsənki, haqqın silləsi ağır olur ? )
5. ALlah sən və sənin kimilər haqqında buyurub :
Allaha iftira yaxan, özünə heç bir vəhy olunmadığı halda: “Mənə də vəhy olunmuşdur, mən də Allahın nazil etdiyi (Quran) kimi bir kitab endirəcəyəm”, - deyən şəxsdən daha zalım kim ola bilər? Kaş sən zalımları ölüm əzabı içində çapalayan, mələklərin də (bu zaman) əllərini uzadıb: “Çıxarın canlarınızı! Siz bu gün Allaha qarşı nahaq sözlər danışdığınıza və Onun ayələrinə təkəbbür göstərdiyinizə görə alçaldıcı bir əzabla cəzalandırılacaqsınız!” – dediklərini görəydin!
Bax, SƏN HƏMİN İFTİRA YAXAN VƏ özünə heç bir vəhy olunmadığı halda mənə də vəhy olunmuşdur deyirsən )
6--(106).Tabe nə ki, vəhydir tərəfinə Rəbbindən: «Yoxdur ilahi, ancaq O!» və dön müşriklərdən.
106. Rəbbindən sənə vəhy olunana tabe ol! Ondan başqa ibadətə layiq olan məbud yoxdur. Müşriklərdən isə üz çevir.
106. Rəbbindən sənə vəhy olunana tabe ol! Ondan başqa ibadətə layiq olan məbud yoxdur. Müşriklərdən isə üz çevir.
Kazım Həsənov- İsmarıc sayı : 17
Guvenirik Allah ile weytandan, muraciet etmiwden. Ismi ile Allahin, Rehmanin, Rehimin. Allahin sonsuz sayda sulhu, emin-amanligi, rehmeti ve bereketi muselmanlarin uzerinden eskik olmasin. Amin. Emma, sonra. Kazim, axwamin xeyir ) Ele bil "resulluqdan" imtina etmisen axi )Kazım Həsənov yazıb:6--(106).Tabe nə ki, vəhydir tərəfinə Rəbbindən: «Yoxdur ilahi, ancaq O!» və dön müşriklərdən.
Muheqqiq- İsmarıc sayı : 46
Kazım Həsənov yazıb:6--(106).Tabe nə ki, vəhydir tərəfinə Rəbbindən: «Yoxdur ilahi, ancaq O!» və dön müşriklərdən.
Bu iki mübarək ayədə müraciət edilən Allahın rəsulu Muhəmməddir (s/a/s). Bu ayələrdə müraciət olunanlar Hamlet, Kazım, Ələsgər və s. yalançılar deyillər.
Redaktə edən: N_ن_N, son redaktə tarixi: B. Dek. 30, 2012 3:14 pm, cəmi 1 dəfə
Muheqqiq yazıb:Guvenirik Allah ile weytandan, muraciet etmiwden. Ismi ile Allahin, Rehmanin, Rehimin. Allahin sonsuz sayda sulhu, emin-amanligi, rehmeti ve bereketi muselmanlarin uzerinden eskik olmasin. Amin. Emma, sonra. Kazim, axwamin xeyir ) Ele bil "resulluqdan" imtina etmisen axi )Kazım Həsənov yazıb:6--(106).Tabe nə ki, vəhydir tərəfinə Rəbbindən: «Yoxdur ilahi, ancaq O!» və dön müşriklərdən.
Güvənirik Allah ilə şeytandan müraqciət etmişdən. İsmi ilə Allahın, Rəhmanın, Rəhimin. Allahın sonsuz sayda lənəti olsun üzərinə düşmənlərinizin sizin. Bu gündən qiyamətin gününədək!
Allahın sülhü, salamı, əmin-amanlığı olsun sizin üzərinizə və rəhməti və bərəkəti ! )
Necəsən qardaşım, görsənmirsən çoxdandı )
"Burda nə var ki..." Hamletin anasını dəfn etməsinə baxmısan qardaşım ?
Bağışla, olmur vaxtım edim zəng sənə ... Olanda zəng vaxtın hərdən elə sən olmasa heç . Qarışıqdı mənim dərslərə başım. ) elə hesab üzrlü !)
Özü də ki, qardaşım, sən öz cümləndə qrammatik səhvlər etmisən. Yazmısan :
Kazim, axwamin xeyir ) Ele bil "resulluqdan" imtina etmisen axi )
Belə olmalı idi əslində :
Xeyir Kazım Axşamın! Bil imtina axı elə "rəsulluqdan" etmisən ! )
Doğru olan budur ! )
13--(32).Əlbəttə səndən qabaqkı rəsullar ilə istehza etdilər və Mən möhlət verdim o kəslərə ki, kafir idilər, sonra onları yaxaladım və necə oldu Mənim iqabım!
Kazım Həsənov- İsmarıc sayı : 17
2 səhifə (Cəmi 5 səhifə) • 1, 2, 3, 4, 5
2 səhifə (Cəmi 5 səhifə)